Holmenkollen Ski-Vm 5 mila

I går den 6 Mars tok vi turen opp til Frogneseter for at heia fram de norske guttene på 5 mila. Vi møttes tidelig ved Sogn Videregående skole der Asbjørn stod klar med bil og hundehenger for at kjøre oss opp den lange veien. Det var nesten ikke bil eller folk på vei opp så turen gikk fort. Vi fann oss en super plass ikke så langt unna storskjermen i en skråning. Vi slog oss ned med kaffe og frokost med hjemmebakte kanelsnurrer og såg på når folkemyldret begynt at komme. Litt utpå formiddagen fikk vi omsider fyr på bålet for at grille pølser og annet snadder. Med blå himmel og sol var stemningen høy og vi storkosa oss rikelig. Hundene som var med var helt eksemplariske og de var mange som fryda seg store som små med en kos eller to på sanktene & Lotta noe dem ikke takke nei til. 
Hundene tok dagen helt med ro trots alle jubler, bjeller, smellere og annet men det ser dere godt på bildene oxå.  
Lotta er ei Pyrinersk gjeterhund og jeg flirte jammen godt da Barbro fortellte meg at hun hadde overhørt en ung gutt på ca 16 år som hadde komentert at Gizmo var så STOR så hadde han sett på Lotta og fortalte sine kamrater at der var en yngre utgave HAHAHA  Jammen er det ikke enkelt næ =) 

Jeg og Emma måtte gå oss en tur og da satt Barbro med Gizmo og under den tiden som vi var borte hadde en VG Journalist kommet veien forbi og han hadde godt helt amokk med kameran hihi Vi håper på bilder etterhvert Men fann en side der publikum kan laste opp egne bilder fra VM så her havna noen bilder oxå da..

Tusen tack til Johanna m/Lux, Asbjørn m/Jackson og bilskyss, Barbro m/Lotta & Emma m/Gizmo til denne fantastiske dagen. Håper det blir flere.