1. apr, 2013

Amanda <3

I dag har vi firet framstillingen av klokken til sommertid med to lange turer. Amanda fikk en egenalenetur med meg, jo fordi hu fortjener det <3 Løpetid har hun også jenta mi =) Andre turen vart med Bea og Bichou, dem rasa seg igjennom i full hastighet over fjellsia her haha jammen så glær vi oss stort nu til at slalombakken stenger for denne sesongen kl 17.00 i morgen og med det så drar alle galne hyttefolk hjem til byn igjen juhuuuuu enderlig skal det bli stille å fredelig igjen her oppe. Påsken har gått ganske fort med mye turer og ikke minst en del jobb i huset med vasking, slik som sluker er tatt så hev vi oss på at ta ned badekars veggene og fikk skure godt under der..notat til meg selv..GJØR DET OFTERE haha Har også hive ut den gamle senga vår å satt in en annen, med det så fikk vi ju vaske sovromme godt også. Der står det igjen vinduene nu og klæsgardroben er halvferdig jaja vi blir sikkert ferdige til den kommende konfirmasjonen her. Er ju bare litt over en mnd igjen tils Emma trer in i vuxen værden med en fot nu. Skal bli godt i grunn å bli ferdig med dette..
I morgen går første frist ut til wusb...offa meg som jeg sliter med om hvilke som skal bli med..men får sove på det en natt til så finner vi sikkert utav det. =)
Håper alle har haft en super påske med masse sol og diverse kos. Det har iallefall vi hadd. Skulle bare ønske at jeg fikk dratt å besøke venner litt mer, men får ta det en annen dag =)