14. jan, 2014

Rolling Dog`s Arrac

Da har jeg fått starta opp et nytt bildealbum i gallery. Et album om min allre første sankt bernhards hund. Må si det vækker mange goe minnen. Vi gjorde så mye sammen bestandig. Han var mitt allt den gutten der. Hjerte Rolling Dog`s Arrac 

Når man går ut å ser på World pedigree Database  http://www.ingrus.net og følger Arracs stam en bit bak i tid så ligger bl.a Alphofs Athos å den stammen vidare bak, presis den stam er att finne i noen av hundene jeg har gåendes her å det er Nora og A-Kulle vårt. Veldig spesielt at se at dem er i slækt langt tilbake. Kennel Alphof er en svensk kennel som drives av Lena Alphof. 

 

Har også påbegynt at legge ut alle hundene i den databasen, utrolig moro at få se stammen og noen deler av stamtavla strækker seg veldig langt tilbake i tid. Skulle så gjerne ønska at fler la ut sine hunder der for når du sitter her å legger in hunder som ikke står der å du tror at du skal legge in den siste hunden på din hunds stamtavle som du har så går plutselig puzzlebitene sammen med andre hunder som noen andre har lagt in så plopper det opp kanskje 10 nye hunder som du ikke hadde anelse på att dem existerte i din hunds blodslinje. Veldig spennende dette å så givandes at kunne studere linjer på den måten. 

 

Hjerte