20. jan, 2014

Det snør, de snør 0)

Det snør å det snør, jammen meg så har det snødd nu i over en uke nesten konstant. Heldigvis ser du ut til at gi seg litt nu puuhhh for det er liksom nokk alt har liksom kommi på en gang her, men det er vel ikke helt ferdigsnødd enda. Hundene storkoser iallefall i all denne snøn, dem er helt gærne hahaha moro at se da =))

Ja nu har gubben fått seg plats på Feiringsklinikken for rehabilitering i hele 4 uker. Skal bli bra for han tenker jeg. Ja selv jeg skal dit på en endagskurs, tenker det at det blir veldig bra. Må ju få med meg alt om hva å ikke hva han får lov til så at han ikke kan lure seg unna ja spesielt når det gjeller aktivitet for akkurat på det punktet thjaa då stoler jeg ikke på han hahaha lille luringen. 

Han starter mandagen 3 mars. Og han har fått en hel bunke med papirer ang dette, lista var lang på ting han må ha med seg. Flirte godt da jeg leste han skulle ha med seg sykkelboksa haha ja jeg syns jeg ser han allerede =))))) Ja å tenk det da når han er ferdig der så er det jammen vår her igjen =)))))

Som dere vet har jeg ju leget syk her så den timen til Wilja hos dyrlegen gikk ju rett i dass, men nu er ny time bestilt så i neste uke blir det røntgen. Glær meg veldig til det. 

I den siste uken har jeg vari på en del jobb på butikken på Råholt. Såå innmari godt. Helt utrolig va det gjør at komme hjem 20-30 min tidigare en vanligt ja for å ikke snakke om morgenen når man skal dra, hundene får ju litt lengre tid ja jeg å ja =)) Glær meg i grunn nu til at starte der fast. Blir godt for meg det.

 

Thingeling på er =)