3. mai, 2015

Enderlig Mai mnd

Ikke til at tru med det er ikke mange dager siden nu at det dala ned massa snø her =( Er så gla for at April er ferdig så krysser vi fingra for at det var siste snøvære som kom.

I helga har vi stor kosa oss på NSBK sin Familie samling, Junior spirene i klubben har gjort en flott jobb. Dem hadde invitert en ung dame som driver å utdanne seg til utstillings dommer og kom med mange fine tips både til de nye og de som har drive på en stund. Så vart det en Match show etter det der og vår Wilja og Rick vart nr 3. Var ekstra gøy at det kom noen valpe kjøpere herfra dit. Ida med Fiona, Anne Marie med Faen-Ta, Helle og Simir med Fy-Fabian, Lena var der også men hun hadde ikke smårollingene sine med seg. Jeg Rick Emma og hennes vennine Amalie var der med Wilja Xeppo og Lucy. Etter Match showe var det rebusløp som Rick og Per vann, så vart det litt agillity morro den vann ju da så klart Lucy hahahaha ja ikke greit for sanktene at konkurrere mot en BC som har gått agillity før si =)) Morro var det allikavel og lattern hang veldig løst. Håper på gentakelse neste år også vi =))

Valpa har de siste dagene fått vare litt ute hver dag, er fortsatt litt kaldt her m litt sur vind så dem er ikke ute så lenge i gangen. Men litt frisk luft og nye intrykk får dem flere ganger om dagen så lenge være tilsier det. Dem er så utrolig hærlige de små gremlingsene våre. Personligheter kommer fram mer å mer for hver dag. Er i grunn ikke så lenge igjen til at dem skal flytte til nye hjem ju, tiden går da så altfor fort. 

Vist dere lurer på hvilken sankt bernhards hund som er med på Tv reklamen for Kiwi så er det Kjenslias Kassandra, Kassandra er søstra til Karla som vi hadde og hun er alltså da Tante til vår Bea. Bea er såå stolt av tanta si og vi syns hun er en flott tv stjerne =) Juhuu Lena såå artig for dere =)

Denne helga har ju gubben bursdag å hele 43 år vart han nu =) Neste helg trur jeg jammen det er tur med NSBK sin tur gruppe, vi må ju prøv at få til at vare med da. =) Også så er det ikke lenge igjen til spesial utstillingen i pinse helga noe vi virkelig ser fram til. Håper dere kommer også. =)