6. jul, 2015

Sommer og show =)

Så har vi kommi oss hjem fra Finland og wusb show, for et fantastisk godt arragemang dem har fått til i Finland. Må virklig si at dem høya standarn på wusb betraktlig. 10 poeng fra Norge =)

Alle mammutz hundene plasserte seg unntatt en, og to avkom etter Amanda, de to gode søskene Fenix og Ferdinand vann den uofficielle titlen wusb seiger. OMG vi er stolte og kjem til at leve på det her i lange tider. Det er ju bare helt fantastisk. Mammutz hundene som deltok på wusb var Ace, Faen-Ta, Fenix, Ferdinand, Gunnulf, Giant Gemstone og Ellecia. Rick gav en hjelpende hand da de visa seg at dem mangla en munk til åpnings sermonin så da vart han og Himmel med på det. Morro! Det var også en til norsk født hund der som vart hedret som wusb sin eldste deltaker for dagen og det var en hund fra kennel Bernweiler. Morro og Heia Norge!

Finland er et vakkert land med en enastående natur m utrolig mange flotte mennesker som vi møtte å snakket med. Vil også takke Anne på kennel Jii-Teen for det fine bursdags selskapet ditt. For en fantastisk god mat Ari laga, det kunne han jammen =) Finland er Absolutt et land jeg kan tenke meg til at reise flere ganger.

Har laget et eget album under gallery fra wusb 15, der vil det vare bilder av litt av hvert fra reisen vist dere ønsker at se bilder. =)

Neste år er det wusb i Portugal og i 2017 feirer wusb 50 års jubileum i rasens hjemland Sveits. Så da tar vi turen tilbake til Sveits på wusb show og sankt bernhards passet. Vil du bli med? Klart du vil. Bare at si ifra så kan vi kanskje reise sammen =)

Nu er også alle valpene solgt og den siste vakre gutten Herbert flytter til Bergen på Tirsdag. Masse lykke til i livet mine smågryn <3