5. mai, 2012

Spesialutstilling 1 maj =)

Vekkerklokken starta at ringe 04.30 sammen med hanen og en stor sol på himmeln. Jeg å Emma pakka det siste in i bilen og ringte Johanna for at vekke henne innen jeg satte meg i en fulllastet bil og drog nasa mot Morokulien for at delta på årets første spesialutstilling. Vi ankom ca 08.00 og der var det allerede fult av liv å rørelse. Alle var var spente men glade og positive at dette skulle bli en strålende dag. Og jammen det vart det oxå på alle plan. Dommern kom og var en positiv og hyggelig man fra Frankrike og dømte i positiv retning. Tror jammen allesammen var fornøyde med bedømmningen den dagen.

Selv hadde jeg med meg tre hunder den dagen Bea, Bichou og Ace. Anita kom med Annabell og Lena med Kassandra og Pia. Boylana var påmeldt men vart ikke stillt. Bichou vart BIM valp bak henne kom Bea begge jenterne fikk fine kritikker og dommern likte dem meget gott. Moro

Så kom langhårs klassen og Ace skulle in i ringen, med null forventning da dette var hans første gang i utstillingsringen så var dette veldig spennende. Men jammen han gjor det sååå bra og helt over mine forventninger av en så ung herremann. Han fikk ck reservecert og vart plassert som 2 beste hannhund. Hannhunderne vart målt med målestokk og Ace måler 81 cm i mankhøyde. =) En fin høyde på en hannhund syns jag. Denne dagen premierte oxå klubben juniorene sine og tro det eller ei men der vann han oxå BIR JUNIOR mot sin kullsøster Annabell som tok hjem BIM JUNIOR, sååå gøy da. GRATULERE SÅ MASSE ANITA. =)

Lena gjor det oxå riktig så bra med sine jenter og fikk gode kritikker og plasseringer. Kassandra fikk oxå reservecert. GRATULERE LENA kjempemoro. Vist dere lurer på hvorfor jeg skriver om Kassandra så er det for at hon er kullsøster til min Karla og da er oxå Kassandra tante til vårt B-kull. =)))

Dette vart en strålende dag for vår kennel =) Hipp Hipp Hurray

Vil oxå gratulere alle vinnerne på denne dagen og det var mange og en spesiell gratulasjon går til BIS vinnarne

Dunderdalens Great Heartbreaker og Fjellbamsens Demi Charmy Demore

Hepp Hepp Hurray Flott jobba damer =)

I dag har jeg melt på en drøss med hunder til klubbens dubbelutstilling i pinsen. Den glær vi oss sinnsykt til og håper oxå at dere kommer. Dere vill angre vist dere blir hjemme hihihi

Kos dere i solen for det gjør jeg Hjerte

Har lagt ut et album under gallery fra dagen på Morokulien http://www.mammutz.org/40380158